Puslapiai

2011-12-08

Pirmos Kalėdinės dovanos


Kaip smagu dovanoti kitiems dovanas. Bet nepaneigsiu, labai smagu jas ir gauti. Ypač mielas ir patinkančias, tinkančias ir visokias kitokias ...čias :)
Šios pirštinės pas mane atkeliavo per pirštinių mainus, jau praeitą ketvirtadienį. Tiksliau turėjau gauti ketvirtadienį, bet pasiemiau tik vakar, nes buvo nepabaigtas pirštas :) Na bet šis linksmas nutikimas mane tik dar labiau skatino nekantrauti ir laukti dovanos. 

Įdomu tai, kad aš pirštines mezgiau ir dovanojau Editai, o Edita man [aišku, iš anksto apie tai nežinojome, ir viena kitos net nepažinojome]. Toks įdomus, bet malonus siurprizas. Taip sakant apsikeitėm dovanomis :)
Beje, kai gavau šias pirštines, kažkaip pajutau artėjančias Kalėdas. Ir ne tą baisiąją šios šventės pusę, o tą gražiają ir šviesiają, kai visi tampa geresni, mielesni, šiltesni.... 
Pirštinės labai dailios. Numegztos lygiomis akimis [ne taip, kaip mano :)], labai idomiai padarytas pirštas ir pirštinių viršus. Na man tikrai yra kur tobulėti, šioje srityje. O spalva labai derės prie mano žieminio palto. Būsiu visa violetinė... Dar įdomus dalykas, kad nuo rudens mąsčiau apie kepurę ir pirštines su uogom. Vieną daiktą jau turiu, dabar beliko gaut tik kepurę :)




Pirštinės gan ilgos. Labai gerai žiemą, kai plonesnis megztinis, ar rankovės 3/4. Tikrai bus šilčiau. Kai būsiu ne viena namuose, paprašysiu, kad nufotografuotų, kaip atrodo iš toliau :) Dabar kol kas toks vaizdas.



3 komentarai:

  1. labai labai grazios :) pasiseke tau... :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Oho, kokios gražios!
    Aš tai kojinių galą man atrodo taip pat nuleidinėjų, kaip čia viršus ;)
    P.S. O pirmąją Kalėdų dovaną šiemet gavau lapkričio 30 (neištvėrė, kaip padovanot norėjo...:))!

    AtsakytiPanaikinti
  3. Kalėdines dovanas galėtume dovanot visus metus :)))
    būtų labai smagu :)

    AtsakytiPanaikinti