Puslapiai

2011-12-14

Žvaigždėtas dangus


megztos pirstines
Žvaigždėtas dangus
Man nepatinka, kai ką nors numezgus lieka siūlų. Tada norisi dar ką nors iš jų greitai padaryti, kad negulėtų [čia dar ir dėl to, kad nelabai daug vietos turiu, kur tuos siūlus laikyti, o jų vis kaupiasi, kaupiasi]...
Kai numezgiau pirštines nepažįstamajai, siūlų dar liko. Todėl pradėjau dar vienas. Norėjau, kad jos būtų ryškios ir netradicinės. Na tokios šiek tiek crazy... Gal patiks ne kiekvienam, bet bent jau bus tikrai išskirtinės.
Pradėjau šias pirštines dar ir dėl to, kad išmokau naują krašto raštelį ir labai norėjau jį išbandyti. Negaliu pasakyti, kad labai gerai ir gražiai man išėjo, na bet kažkas į tą pusę jau. Dar pasitobulinsiu ir gal bus visai gerai. Nors man atrodo, kad šis kraštas gal labiau tinka tradicinėms pirštinėms.

megztos pirstines su dekoratyviniu krasteliu
Kraštelis
Tie mėlyni siūlai labai keisti. Kai mezgiau pirmąsias pirštines, man jie atrodė tokie tarsi purvini, ypač tos kitos spalvos murzinos. O kai šįkart maišiau tik su geltona, tai kaip visai kiti siūlai. Matyt arba įvyko stebuklas, arba šios dvi spalvos dera tarpusavyje. Bemezgant man buvo taip gražu, ir taip priminė tamsų žvaigždėtą dangų, kad dabar net negaliu kitaip šių pirštinių vadinti. 


spalvotos megztos pirstines


dekoratyvinis pirstiniu krastelis



3 komentarai:

  1. Tavo kojinės, kurias gausi dovanų vadinasi "Žvaigždėtas dangus" :D:D:D
    Tik, aišku, su šitom pirštinėm panašumo jos neturi jokio :D:D:D

    AtsakytiPanaikinti
  2. kaip smagu :))) geras sutapimas :)
    o dėl panašumo, tai juk ir dangus būna skirtingas ;)

    AtsakytiPanaikinti