Puslapiai

2012-04-05

Gražūs batai, gražioms kojinėms

Kai pamačiau šiuos botus, tą pačią akimirką užsinorėjau :) Jie idealiai tiktų Lietuvos klimatui ir nepaslėptų gražių vilnonių kojinių :)




Šį grožį radau čia :)
Dar niekas nesusigundėt nusipirkt? :)

10 komentarų:

  1. ooo, kokia super idėja, tik gaila kad kaina kandžiojasi... atrodytų kad basa brendi per balas, smagumėlis tikrų tikriausias :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. tai va, kad kaina nemaža :) šiaip tikrai gundantys batai :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Betgi be abejo galima rasti daaaaaaaau pigesnę alternatyvą - spalvotus botus, kurių galima ne vieną porą įsigyti už tokią sumą kiek šitie kainuoja :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Tačiau čia gali prisimegzti daugybę margų kojinių ir jas keisti. O botų pats nepasigaminsi ir patinkančiais raštais nepapuoši. Na, tikiuosi, kad kiniečiai neapvils ir vieną dieną jų pamatysime kokioje Maximoje padoresne kaina.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Geriau kinų priekių nepirkti :)

      Panaikinti
    2. aš manau, kad šiaip po kurio laiko nupigs. arba pradės kiti gamint, pvz. kokie crocs'ai ar dar kas. tai sulauksim savo bespalviu botų ir galėsim kojines demonstruot:)

      Panaikinti
  5. Prieš kelis metus SM forume mamos diskutavo apie skaidrius botus ir galimybę keičiant kojines - keisti botų išvaizdą. Tik, man regis, per pora metų kaina tų botų nesumažėjo. O gal ir yra kur alternatyva, tik reik pasidairyt.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. ech kaip gaila... gal jų gamyba patentuota, arba labai brangi, tai ir nepinga...

      Panaikinti
  6. O jeigu vienspalvių botų aulus "aprengtumėte" spalvotomis movomis? Galėtumėte megzti megzti ir puoštis. O juk movas išskalbti būtų paprasta :)

    AtsakytiPanaikinti