Puslapiai

2012-04-23

Grįžtu...


Jau beveik tris savaites nebuvau čia: nieko nerašiau, mažai ką skaičiau ir  beveik nemezgiau... Per tą laiką turbūt pas Jus įvyko daugybė nutikimų, o ir pavasaris jau atvyko su visais mielais palydovais: šiltomis dienomis, saulute ir žaliuojančia gamta :)
Aš pamažu bandysiu grįžt į "normalų" gyvenimą ir vėl užsiimt maloniom veiklom, aišku, kai grįš mano kažkur dingęs noras visa tai daryt. Jaučiu, kad jis grįžta, bet kol kas labai mažytis... 

Pasigirt neturiu kuo, nieko naujo neparodysiu :) Atrodo tų savaičių ir nebuvo mano gyvenime - tiesiog tuštuma, apie kurią nėra ką pasakot.

Pastebėjau savo bloge kažkokią keistą naujieną, kuri mane labai sutrikdė ir  nelabai patinka. Atsiranda "laukiantys komentarai" ir juos reikia patvirtinti. Ar pas Jus taip pat? Gal galima kažką pakeisti, kad būtų kaip anksčiau - pakomentuoja žmogus ir matosi? 

Dar mes kažkada kalbėjom apie mezgimą kartu vėl. Gal jau pradėjot kažką? Jei ne, ar dar yra norinčių?

5 komentarai:

  1. O aš jau galvojau, kur voolyvooly dingo :)
    Aš kol kas mezgu didelę suknelę ir priklausomai nuo to, kaip ilgai MK, tai prisijungčiau, tik gal jau ne pavasarinio mezginio reik, o vasarinio?!
    Pabandyk nueiti į komentarų nustatymus :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. buvau dingus, bet vėl atsiradau :)
    na aš turbūt pati be gegužės pradžios net nepradėsiu, o terminas gali būt ilgesnis, nes turbūt siūlai bus plonesni, megsis lėčiau, be to, vakarai ilgėja, šiltėja ir gražėja, tai su mezginiu mažiau laiko praleisim...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Džiaugiuos, kad atsiradai.
      O bent Paulių tečiui turi parodyti? :)
      Na, taip, vasara ne pats geriausias metas megzti :)

      Panaikinti
  3. visiems būna "atsijungimo nuo visko" periodas...

    AtsakytiPanaikinti
  4. būna. bet šis priverstinis buvo, ne savo noru.

    AtsakytiPanaikinti