Puslapiai

2012-05-14

Ardymai

Na štai, numezgiau NET tiek... 
Mezgasi tikrai lėtai [bent man]. Turbūt dėl siūlo slidumo ir plonumo.  Tai tikra mezgimo joga, nes nelabai galiu skaityt, tenka dažniau pasižiūrėt į mezginį. Bandžiau įsijungti filmą, bet kartais taip susikoncentruoju [visiškai nebūdinga man ir labai naujas potyris], kad nustoju sekti veiksmą. Išvada: šis mezginys skirtas, kad pabūčiau su savo mintimis. Deja, per dieną jo numezgu gan nedaug, nes kaip jau ir minėjau skauda pirštus. Gal priprasiu?... Bet liesti šį mezginį labai miela, nes minkšta ir švelnu...
Galėčiau džiaugtis savo pasiekimais, jei nebūčiau pasimatavusi. Taip, turbūt teisingai pagalvojot - teks ardyt. Kodėl? Nes gavosi žiauuuriai platus. 
Aš tikrai nesuprantu kodėl visų mano megztų megztinių nugara man gaunasi per plati. Tokia, kad galėčiau įsikišt gerą kuprinę po megztuku [gaila, negaliu pati nusifotografuoti nugaros, parodyčiau]. Šis ne išimtis, nors ne, šis gavosi pats plačiausias iš visų :) Tokio dar neturėjau... Iš pradžių dar galvojau: "ai, gal čia toks turi būti...", bet vėliau susimąsčiau, kad išplovus jis dar paplatės... O dabar jau buvo 20 cm. platesnis už patį plačiausią :) Taigi išardžiau. 
Dabar vėl esu gerų akių karalystėje. Vėl darysiu rankoves ir pradėsiu raštą.
Geras dalykas tik tas, kad jau įsivaizduoju, kaip atrodys kiauraraštis... 
O šiaip tai labai liūdna, kai išardai savaitės darbą.


P.s. nepykit už nekokybiškas nuotraukas :) Labai skubėjau pasiguosti...

6 komentarai:

  1. Tavo kiauraraštis labai gražus! Matosi raštas. Nes pas mane tik skylės :D

    AtsakytiPanaikinti
  2. Gal man tiktų? :). Dailus mezgimas, bet užjaučiu dėl ardymo. Kaip ir esu rašiusi - šitas megztinis turi savybę tįsti, nes ir raštas toks.

    AtsakytiPanaikinti
  3. O taip, mezgant šitą megztinį reikia geriau nuo mažesnio dydžio pradėt. Dabar jau gerai atrodo. Labai daug jau padirbėjusi.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. tai čia taip atrodo prieš ardymą :) dabar atrodo nekaip, nes beveik nieko nelikę.... :)

      Panaikinti