Puslapiai

2012-07-23

Dovana mamai

Artėjo mamos gimtadienis ir aš kaip ir kiekvienais metais mąsčiau ką jai galėčiau padovanot... Netikėtai kilo mintis numegzt skarą. 
Savaitę galvojau ar būtų tinkama dovana, ar spėčiau numegzt, iš kokių siūlų ir kokių spalvų, o dar koks modelis... 

Tada susivokiau, kad laikas eina, aš nieko nepradėjau ir reikia greitai apsipręst. Tad nubėgau į MZ rinktis siūlų, nes pamaniau, kad neturiu namie tinkamų spalvų. Ir išėjau su estiškos vilnos sruogele. Ėmiau ten buvusią pačią mažiausią - 210 g., kad kuo mažiau liktų nepanaudotų. 
Kaito mano pirštukai nuo vilnos šilumos vasarą, bet nepaisant to, mezgėsi taip maloniai, taip lengvai, kad vėl noriu megzt skarą (ir net žinau iš kokių siūlų !). Planavau, kad skara bus ne iš visos sruogos, bet gavosi kiek kitaip.
Buvau pasiėmusi mezginį į kelionę. Jau  tarsi ir buvo laikas pradėti kraštelio raštą, bet buvau pamiršusi įsidėti schemą. Tad padariau dar kelias eiles gėlyčių. O po to žiūriu skara tik didėja didėja, siūlų man jau tikrai nebeliks. Ir ne tik, kad neliko, bet paskutines tris eiles mezgiau su spintoje rasta balta vilna :) Tai štai tokia "nedidelė" skara man gavosi. 







Siulai: Aade Long artistic (100 % vilna) ir  GGH Wollywasch vilna, mezgiau 4 nr. virbalais
Sunaudota: 233 g.
Modelis: Ashton Shawlette

7 komentarai:

  1. Labai grazi skara. Ir spalvos tikrai puikios...

    AtsakytiPanaikinti
  2. Labai graži dovana!

    AtsakytiPanaikinti
  3. žiūriu žiūriu - kur tos gėlytės man matytos. Ir ties paskutine nuotrauka prisiminiau, o pavadinimas tik patvirtino. :) Šią skarą net du vnt pavasarį mezgiau. Vieną jau padovanojau ;)
    Labai graži skara :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Nuostabi idėja :))) Aš tai preitus metus mamai prikau dovaną atrodo spa iš čia http://www.geradovana.lt/. Šiais metai snoriu ką nors savo rankytėm padaryt i:))

    AtsakytiPanaikinti