Puslapiai

2012-09-01

Apie rudenį

Daugelį metų rugsėjis man kvepėjo vaškuotomis mokyklos grindimis, kreida ir vadovėliais. Tai būdavo pradžia naujų žinių, naujų įspūdžių, naujų vargų :)) Ir dabar kartais jaučiu tą kvapą, apima nostalgija, kai pamatau vaikus žingsniuojančius sunkiomis kuprinėmis ant pečių, studentus besigrūdančius į troleibusą... Bet tuo pačiu ir džiaugiuosi, kad nesu tarp jų. 

Dabar ruduo man kvepia obuoliais. Salstelėjęs jų kvapas, geltoni ir rausvi šonai vis primena, kad tuoj ir medžiai nusidažys panašiomis spalvomis, o po to... bus žiema. 
Rugsėjis - atostogų metas. Jau šešeri metai taip. Tos atostogos būna vėsios, kartais lietingos, o kartais aplipusios saulėje ir vėjyje besidraikančiais voratinkliais. Bet rugsėjį beveik visuomet prireikia šiltesnių rūbų, o ypač kojinių. Atostogų proga jas ir nusimezgiau. 
Tai pirmos mano megztos kojinės savo noru (pirmą porą mezgiau mokykloje, bet tikrai be didelio džiaugsmo). Ir turiu pasakyt, kad visai patiko jas megzt. Bandžiau mezgimą nuo viršaus - labai paprasta ir patogu. Tad dar bent vienas tikrai nunarpliosiu.




Gražaus rudens, skanių obuolių, aš išeinu atostogaut :)
Kojinių mezgimo nuo viršaus pamokėlė yra čia.

Siūlai: Regia Firn Color
Sunaudota: 50 g.


4 komentarai:

  1. Ir aš palinkėsių gerų atostogų bei saulėto rugsėjo.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Aš irgi labai džiaugiuosi, kad nesu tarp tų, kuriems rugsėjis reiškia naujų mokslo metų pradžią... kai nebesu susijusi su jokia mokymosi įstaiga, mokytis galiu bet kada, nebūtinai nuo mokslo metų pradžios. Geras jausmas :)
    Mielos kojinytės ;)

    AtsakytiPanaikinti