Puslapiai

2012-12-11

Kalėdų kvapas lapkritį

Esu turbūt labai sugadintas žmogus, bet man labai sunku arėjant žiemos šventėms pajausti  Kalėdinė nuotaiką. Ji neatsiranda nei lapkritį, kai vitrinos žybčioja spalvotom girliandom, nei gruodžio pradžioj, kai ima rodytis Kalėdų senelis, o žmonės kažkodėl pameta galvą. Retkarčiais visai neatsiranda. Na, geriausiu atveju Kalėdas pajaučiu tik grįžusi pas mamą, t.y. gruodžio 24 dieną... 

O šiemet ji buvo trumpam užsukusi iš anksto :) Kaip ir pernai užsiregistravau dalyvauti Mezgimo zonoje organizuojamuose Kalėdiniuose mainuose. Ištraukiau lapelį su vardu ir sužinau, kad mano būsimos dovanos gavėja mėgsta raudoną spalvą ir jos įvairius atspalvius.... O tuo metu, galvoje nebuvo nė vienos idėjos, kurioje bent šmėkšteltų raudonis. Vaikščiojau ratais po Mz, po o namie narpliojau tai vienokį variantą, tai kitokį, bet niekas neįtiko, kol galiausiai nusprendžiau išbandyti šį modelį. 
Ir megzti man jį buvo smagu. Mąsčiau apie Kalėdas, sniegą, raudonai supakuotas dovanas.... Tad šiemet buvo vienas iš tų labai retų atvejų, kai Kalėdomis pakvipo daug anksčiau....
Ir tikiuosi, kad nešiotojai jis taip pat tiks, patiks ir kiekvienais metais primins apie Kalėdas, kurios Mz prasideda daug anksčiau :)




Bet turbut geriausia mainų dalis, kad ne tik dovanoji, bet ir gauni. O aš gavau nuostabų kaklą: ir labai šiltą, ir labai gražų, ir net sunku patiket, kad numezgė tokį, apie kokį svajojau.... Ech, Kalėdinis stebuklas, ne kitaip :) Labai ačiū Renatai :)



Siūlai: Drops Nepal
Sunaudota: 96 g. baltų, 96 g. raudonų

4 komentarai:

  1. Labai gražūs abu kaklai. Smagaus nešiojimo.

    AtsakytiPanaikinti
  2. MZ mačiau, kad megzta iš Nepal siūlų. Įdomu, kiek siūlų "suėjo" kaklui?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Taip, mezgiau iš Nepal siūlų. Sunaudota: 96 g. baltų, 96 g. raudonų

      Panaikinti