Puslapiai

2013-03-14

Pavasariniai trikampiukai

Kiekvienais metais tokiu laiku jau bent kvepėdavo pavasariu, o dabar dar tokie kalnai sniego visur... Nei žolytė kur kalasi, nei kokie lapeliai sprogsta, tik retkarčiais tirpstantis sniegas pabarbena į palangę... Bet nenukabindama nosies ėmiau ruoštis atšilimui:)
Pirštinės be pirštų bent man yra nepamainomas daiktas visu šaltuoju sezonu, kiti jas nešioja tik termometro stulpeliui lipant į pliusinę pusę. Remdamasi savo patirtimi nusprendžiau tokias vienas numegzt ir Edvinui. Be to ir šiaip nagai niežtėjo, nes jau pirštinių dydžio neatitaikiau, tai norėjosi vėl bandyt.
Labiausiai aš mėgstu linijas ir apskritimus - visokie dryžiukai ir burbuliukai yra mano silpnybė. Bet ateina metas išbandyti kažką naujo ir šįkart tai buvo trikampiukai. Žiauriai paprastas raštas, bet man visai gražiai atrodo. Taip kaip besikalanti žolė kokiam miškelyje. Na ir svarbiausia, kad šiltos.
Aišku, Edvinas nebūtų Edvinas, jei nepareikštų savo nuomonės apie "tokias keistas pirštines, kai pirštų galai šąla, o ten kur galėtų būti ventiliacija [suprask - delne], tai net pašiltintai numegzta." 
Aišku, važinėt dviračiu gal toks daiktas ir netinka (turėsiu užduotį ateičiai :))) ), bet šiaip tai manau, kad visai neblogas :)









Siūlai: Ístex Létt-Lopi
Sunaudota: 69 g.

2 komentarai:

  1. Na, pavasariu jau pradeda kvepėti. Praėjusį sekmadienį vaikščiojau Verkių parke, tai jau buvo vietų, kur ant takų sniegas visai ištirpęs. Tad ateis tas pavasaris ir pravers šios labai gražios bepirštės pirštinės. O dviratininkų pirštinės be delnų gal irgi naudingas dalykas būtų. Bent jau saugesnis, nes pirštinė juk prastina rankos "sukibimą" su vairu (labai aš čia techniškai surašiau, bet nesugalvoju, kaip tai "žmonių" kalba pavadinti)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. :) bet megzt pirštines be delnų, tai jau gal kiek keista būtų :) tokias gali nusipirkt:)))

      Panaikinti