Puslapiai

2013-03-16

Šventinės pirštinės

Šį nuostabiai saulėtą (tikiuosi ir šiltą) rytą sveikinu visus ir visas su Knygnešio diena :) Kiekvienais metais pamąstau, kad kaip gerai, jog buvo tokių žmonių, kurie užsiėmė knygų kontrabanda ir iki dabar mes galim skaityt lietuviškai...
Oi, knygos yra mano pirmoji didžioji meilė, nors megzt išmokau ir anksčiau nei skaityt, tačiau knygų pasaulis yra įtraukęs labai stipriai ir nepaleidžiai iki šiol. Tad švęskim Knygnešio dieną ;)
O šią puikią dieną yra gimęs mano kolega ir draugas, dar didesnis knygų mylėtojas nei aš (gal net fanatas :)) ). Gimtadienio ir taip užsitęsusios žiemos proga, numezgiau jam pirštines - storas, žiemiškas, bet spalvomis primenančias paskutinį sniegą pievose, laukuose ar pamiškėse, kur kai kur net žibutės mėlynuoja... 
Su gimtadieniu, Juozai :) 



















Siūlai: Ístex Álafoss Lopi
Sunaudota: 162 g.
Modelis: First Snow in the Forest

8 komentarai:

  1. O taip, kas butu, jei nebutu - knygnesiu :). Mano aistra knygoms siuo metu uzgozus aistra mezgimui (nes abiem laiko ne visada lieka auginant mazyli), bet ta proga Paryziaus katedra paskaiciau :). O pirstinytes labai simpatiskos. O kur perkate situs siuliukus?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. siūlus pirkau internetu :) labai šilta islandiška vilna :)

      Panaikinti
    2. Bet gal ne Lietuvoje, nes nesu jos maciusi. Gal galite parasyti kur pirkote? :)

      Panaikinti
    3. pirkau čia:
      http://www.nordicstore.net/patten_books_knitting_wool_knitting_kits_112_ct.htm

      Panaikinti
  2. O spalvų grožis! Ir ornamentai man knygnešiški atrodo. Labai gražios.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Kaip jegiska!!! Tiesiog super!!! Su vakar prabegusiu gimtadieniu, na o mes laukiam nesulaukiam musu susitikimo bei dalijimosi mezgimo paslaptimis;)!!!

    AtsakytiPanaikinti
  4. Raštai tikrai primena kūrybiškai sudėliotų knygų nugalėres :)

    AtsakytiPanaikinti