Puslapiai

2013-12-12

Pliusiukai


Šiemet, kaip ir kasmet, vėl dalyvavau įvairiose akcijose. Nors iš tiesų aš dalyvauju tik dviejų rūšių - gerumo ir mezgimo :) Pirmos rūšies akcijų turbūt prieš Kalėdas yra tokia gausybė, kad nebeaišku net ką rinktis. Bet aš likau ištikima vaikų svajonėms, kaip ir kasmet šiemet išpildžiau vieną norą - gauti dovanų knygą. Man taip smagu, kai vaikai skaito, tai tikrai tokią dovaną pirkti vienas malonumas. 
vilnones kojines ranku darbo
Na, o antrą akciją pasirinkau netikėtai ir neplanuotai, tai 100 šypsenų daugiau. Čia aišku kaltas socialinis tinklas FB, kuriame ir sužinojau apie šį projektą. Kažkaip man būna labai liūdna, kai matau tokius dalykus. Nors yra žmonių, kurie sako, kad tai netikra, kad iš tiesų čia daug apgaulės ir pan., aš galvoju (gal ir naiviai), kad vis tik tos dovanos patenka tiems, kam labiausiai jų reikia. 
Su drauge, kuri irgi dalyvauja šiuose projektuose (įtariu, kad įkalbėta manęs), vis juokaudavom, kad va reik laiku išsiųst dovanėles ir galėsim susidėt sau pliusiukus prie atliktų darbų . Skambina vieną dieną ir sako: " aš jau vieną pliusą užsidėjau, liko dar vienas". O aš mintyse galvoju: "tau gerai, aš viena užsidėjau, o liko dar trys". Prie pliusiukų aš skaičiavau ir mezgimo akcijas, nes labai bijojau nespėt į numatytus terminus, tad teko įtraukti į svarbių darbų sąrašą, prie kurio ir dedami tie pliusai.
blauzdiniu mezgimasPirmą pliusą gavau sudalyvavusi Mezgimo zonos mainuose. Šių metų tema - kojinės ir blauzdinės. Tikrai beveik iki paskutinės dienos galvojau, kad nedalyvausiu. Bet... Apsigalvojau :))) Šiaip nemėgstu megzti kulno, o gal iš tiesų tingiu, tai persigalvojau tik sužinojusi, kad galėsiu megzt blauzdines. Jų niekad nebuvau mezgusi, tad visai smalsu buvo išbandyt save. Ilgiausiai užtruko sugalvoti kokias megsiu, nes spalvos, kurios buvo nurodytos pageidavimų lapelyje man nelipo prie širdies tuo metu. Bandžiau ir taip, ir kitaip, ir nieko nesigavo. Tada nusipirkau siūlus kokius norėjau aš, ir numezgiau. Aišku, mezgiau paskutinę naktį ir labai bijojau nespėti. Aišku, lindo ir kitos paranojiškos mintys, tokios kaip: "o kas bus, jei po plovimo susitrauks ir netiks", arba "o jei siūlai nudažys kitus siūlus" ir t.t. Na, bet gavosi viskas gerai, tik sunku buvo nufotografuoti, nes tą dieną labai lijo :) 
Vakare, eidamas miegoti, Edvinas paklausė ar aš neinu kartu. 
- Dar ne, eisiu, kai baigsiu. 
- Tai mainams mezgi?
- Taip.
- Nesuprantu aš jūsų, sėdi, mezga naktim, bijo ar tiks, ar netiks, suka galvas dėl spalvų, raštų ir dydžių, tada mainosi, vietoj to, kad paimtų ir nusimegztų sau ko nori ir kas patinka... Ir nuėjo vienas miegot. Vyrai turbūt mūsų taip ir nesupras :))

daugiaspalviai raštai

O aš gavau labai gražias kojines nuo Rasos. Tai iš tiesų labai džiaugiuosi, kad dalyvavau šiuose mainuose, nes bent jau kojinių sau nereikės megzt :) O iš tiesų kojines aš labai mėgstu. Galiu jų nenešioti, man svarbu turėti jų daug: spalvotų, šiltų, paprastų ir išeiginių, miegojimo ir darbo :) Tai šios bus turbūt išeiginės, nes labai jau dailios, taip kruopščiai numegztos. Na labai labai jos man patinka :)

kiauraraštis


Foto pasiskolinau iš Rasos, nes manęs niekas su jomis dar nenufotografavo :(
Dar dalyvavau Daivos swap'e. Bet apie jį kitam įraše, nes dar ne visiškai uždėtas pliusiukas :)
Blauzdinės megztos iš Bergère de France Lima
Sunaudojau: 

4 komentarai:

  1. Toks fainas įrašas, kad aš jau pasigailėjau, kad MZ Kalėdose nedalyvavau! Nes iš tikro to vyrai niekada nesupras!!! :) :) :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. baik jau čia graužti...... :))

      Panaikinti
    2. negraužiu, tik pritariu tau :))) bet nieko, bus dar tų mainų :)

      Panaikinti