Puslapiai

2014-06-05

Spalvų terapija

Vasaros pabaigoje (taip taip, anos vasaros), labai norėjosi spalvų, o dar kai atkeliavo gražieji Noro į Mezgimo zoną, tai kur gi aš atsilaikysiu. Nusipirkau, o mintyse jau mačiau kažkokį spalvų miražą. Spalvos mirgėjo mirgėjo, iš pradžių tarsi turėjo būti vienoks daiktas, vėliau užsimaniau kitokio.
Įsimečiau tą kamuolį į atostogų lagaminą ir keliaudama po Portugaliją, bei matydama vis besikeičiančius vaizdus sudėliojau galutinį variantą, kuris iš tiesų yra įkvėptas štai šio projekto.
Man jis buvo labai gražus, kad užsinorėjau ir sau kažko panašaus. Tik ne tokio storo ir sunkaus, tiesiog panašaus kritimo.
Dar anos vasaros pabaigoje buvo zigzaginio rašto vajus, kuriam pasidaviau ir aš :) Visad bijodavo šio rašto, atrodė sudėtingas, bet iš tiesų toks paprastas, kad galima ir užsimerkus megzt, kai išmoksti :)
Galutinis mano variantas gan nemažai skiriasi nuo to, kuriuo susižavėjau (vis tik originalas, nors ir sunkus, man gražesnis). Daug lėmė siūlai. Kita problema, kad aš nelabai žinojau kaip megzti. Manau, kad reikėjo viską truputį padidinti, tada gal būtų atsiradęs kitoks kritimas. Nes dabar atrodo kaip užmestas šalikas ir tik iš nugaros aišku, kad čia ne šalikas. Šiaip tai labai keistas daiktas. Nežinau ar jį nešiosiu. Gal reikia sulaukti rudens, kai bus vėsiau, bet kol kas man jis nelimpa.
Jaukinsiuosi :)










Siūlai: Noro Flower bed (pamiršau spalvos nr) ir estiška vilna.

6 komentarai:

  1. Atsakymai
    1. ačiū :) nors kažkam gražu. nes sesė sakė: "nu nelabai..." :)))))

      Panaikinti
  2. oi, Agne, koks man gražus šitas tavo rūbas, ir viskas apie jį man daug gražiau negu tas, įkvėpęs :)))
    labai stilingas tavo, ir tau labai tinka :)
    žinok noriu kopinti :)))
    blemba, kaip noriu kopinti, tik spalvas galėčiau kitas imti - pasiteisinimui sakau :))) nors man ir tavo spalvos labai patinka:)) bet, sakau, gėdos reikia turėti viską paraidžiui ://

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. tai kopink :) man visai negaila, gali ir spalvas imt tas pačias :) lauksiu rezultato, dabar jau ir man smalsu darosi :))

      Panaikinti
  3. Nelimpa, tai nelimpa. O gal dar prilips ir taps mėgstamiausiu? ;) Nes bent jau mano akiai tai labai labai vykęs daiktas :)

    AtsakytiPanaikinti