Puslapiai

2014-12-09

Kalėdiniai stebuklai

Šiandienos tema darbe - Kalėdiniai manai :) Kaip kokia gripo bacila plinta žinia apie juos... Gal kitamet reikės aikčioti tyliau :)

Kadangi Lina neturi savo blog'o, o vien nuotraukomis emocijas išreikšti sunku, tai jos gautas dovanas ir rašytą tekstą keliu čia, kad pasidžiaugtumėt ir Jūs :)

Jau seniai netikėjau, kad egzistuoja stebuklai… Net Kalėdos atrodė labiau susikurta, užprogramuota džiaugsmui šventė, kai džiaugiesi, nes visi aplinkui džiaugiasi, lauki dovanų, nes tai įprasta, šventi, nes tokios tradicijos.
Šių Kalėdų laukimas visai netikėtai man tapo visai kitoks. Ir ne todėl, kad nusprendžiau dovanas pasiruošti iš anksto, o pyragus išsikepti likus trims savaitėms iki švenčių.
Agnė papasakojo apie Kalėdinius mainus ir pasiūlė juose dalyvauti…. Pagalvojau - kodėl gi ne. Juk tai vyks pirmąją gruodžio savaitę, tokioje veikloje dar nedalyvavau ir t.t.  Nepasakosiu, kaip ruošiau savo dovaną - tiek svarstymų, abejonių, akmenėlių dėliojimo, dovanų perpakavimų seniai nematė mano namai.
Kai pamačiau Agnės dovaną ( ji aprašyta http://voolyvooly.blogspot.com/2014/12/kalediniai-dziaugsmai.html ), pasakysiu tiesiai- apėmė baltas pavydas, bet…. Po dienos gavau mainų sumanytojos Daivos laišką - “Pasižiūrėk į pašto dėžutę”. Aišku, pažiūrėjau, radau kvietimą pasiimti siuntinį.  Į paštą nuvažiavau tik po dienos, tą penktadienį turėjau daug susitikimų su draugais, reikalų, tad grįžau namo tik apie pusiaunaktį. Dėžė, tokia paprastai rusva kantriai manęs laukė…. 


Siuntėjos adresas Kaunas, Laisvės alėja, nuteikė jaukiai, nostalgiškai. Juk aš taip myliu tą miestą, o Laisvės alėja vaikščiojau kokius šešis metus, gerdavau kavą ten esančiose kavinukėse ir studijavau menus Vytauto Didžiojo universiteto pastate, kuriame mano fakulteto jau nebėra…. 

Buvo mintis pasilikti dovaną neatidarius iki Kalėdų, bet mainų taisyklės to neleido…. Tai gi, lipni juostelė nuplėšta, dėžutė atidaryta… 




Imu vieną dėžutę po kitos ir negaliu atsistebėti. Gal Vaida mane pažįsta? Gal pažįsta mano drauges? Dovanos ( auskarai, riešinės, šalis) man tinka tobulai- spalvos, faktūra, dydis.  







 
 


 

 
 

Nenoriu būti banali, bet vėl tikiu Kalėdų stebuklu. Tikiu, kad sutinki žmones, kuriuos turi sutikti ir atsiduri ten, kur turi atsidurti…
Lina

Daugiau foto čia

9 komentarai:

  1. Labai gražiai aprašyta.... Sėdžiu dabar visai lengvai paraudus.... Labai smagu "pataikyti" :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Ooooooo, kokios švelnios, jaukios ir šiltos dovanos. Kaip gera...

    AtsakytiPanaikinti
  3. tik dabar prisėdau paskaityti, nuostabi dovana ir nuostabus aprašymas :)
    Lina šiemet, kaip pernai reda, atnešė tą stebuklingą jausmą, nes turbūt tik pirmą kartą taip stipriai stebuklai jaučiasi :) o dovana tikrai labai asmeniška, atrodo, tobulai dera su gavėja :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Dovanos - tobulos. Aprasymas - skanéstas. Kaip smagu ziurti ir skaityti...

    AtsakytiPanaikinti
  5. Nuostabi dovana! Toks subtiliai švelnus šalis... Ir visa visuma kažkokia tobula, daili, lyg iš kokia gražaus katalogo...

    AtsakytiPanaikinti
  6. šilta, subtili dovana:) ir koks smagumas kai tinka!
    ir taip smagu laukti vis naujos dovanos, kaip būrelyje draugų, parodyk parodyk ką tu gavai...)))

    AtsakytiPanaikinti
  7. Kaip jautru ir subtilu! Lengva pamiršti, kaip smagu tiek gauti, bet nemažiau - dovanoti :)

    AtsakytiPanaikinti
  8. Nuostabi dovana! Ir kaip kartais nutinka, kad kitas pataiko tarytum žinodamas tavo skonį. Smagu!

    AtsakytiPanaikinti