Puslapiai

2011-11-30

Pirstinės nepažįstamajai

Na štai ir atėjo ta diena, kai turėsiu padovanoti pirštines vienai iš "Mezgimo zonos" lankytojų, kuri kaip ir aš dalyvavo žaidime "pirštinių mainai".
Iš tiesų buvo labai sunku megzti nepažįstamam žmogui. Kamavo daug klausimų: ar tiks, ar patiks, ar ne per ryšku, ar ne per vaikiškos, ar ne... 
Žodžiu, galvojau numegsiu vienas, tada antras ir galėsiu išrinkti. Bet tu planuok, o kas nors pasijuoks :) Vos spėjau tas vieninteles pabaigti, nes kitos tik įpusėtos... Aišku, jei būčiau nedarius tuo pačiu metu dar penkių darbų, gal būčiau ir spėjus. 
Vėl naudojau "Karismos" siūlus, tik šįkart penkių spalvų, nes jie tokie minkšti, šiek tiek pūkuoti ir labai jaukūs. Pirkau tokią sodrią tamsiai mėlyna fonui, o kitom spalvom buvau nusprendusi pamarginti. Žiūrinėjau įvairias schemas, bet vieną vakarą, jau begulint lovoj, kilo mintis, kad pirštinės turi būti taškuotos [nes man visada labai patiko taškeliai ir burbuliukai]. 
Na ką, pradžią padariau "švedišku" raštu ir prasideda burbuliukai. Numezgiau kelias eiles ir siaubingai susinervinau, kad spalvos neatrodo tokios gražios ir ryškios kaip kamuoliukuose, tarsi murzinos gavosi. Jau buvau susiruošusi jas ardyti ir pradėti iš naujo, bet Edvinas atkalbėjo, nes neva turėčiau vistiek baigti, galbūt kam nors kitam padovanosiu. Na, kai jau buvo baigta pirmoji pirštinė, vaizdas pagerėjo. Ji man priminė senus laikus, kažką iš mūsų vaikystės, bet tiksliai nežiną ką. Guodžiausi mintimi, kad pirštinės bus ale vintažinės :)
Galutinis rezultatas yra toks, kokį matote nuotraukose. Ir jis man visai patinka. Kažkokios mielos ir smagios išėjo. Džiaugiuosi, kad tą dieną, kai norėjau viską ardyti, namie atsirado protingesnė galva :)












3 komentarai:

  1. Kokios spalvingos, kokios zaismingos, kokios meilutes + + + + + !!!

    AtsakytiPanaikinti
  2. Labai smagios pirštinės. Gerai, kad nebuvo išardytos. Tikiu, kad gavėjai labai patiko.

    AtsakytiPanaikinti