Puslapiai

2013-01-16

Pilkai spalvotai

Mėgstu žiemą tik kai sėdžiu namuose ir galiu grožėtis pro langą dailiai apsnigtais medžiais. Bet visi pasivaikščiojimai lauke, pasiridenimai pusnyse ar klampojimas per jas, žaismingas griuvinėjimas ant ledo manęs nė kiek nežavi. man nuolat šalta, tad bet koks išėjimas į lauką asocijuojasi su nemaloniomis emocijomis, raudonai nušalusiomis rankomis ar žandais...

Dar nelabai mėgstu kepurių. Nors skambės ir vaikiškai, bet kai pavaikštau su jomis, tai atrodau kaip kokia kaliause iš šieno kupetos. Bet šiemet, tiksliau jau pernai, įvyko kažkoks lūžis. Susiradau (o gal tiksliau - nusimezgiau) naują draugę - pilką, bet šiltą kepurę su spalvotu bumbulu. Man ji kažkodėl labai patiko ir prilipo. 
Kai mezgiau buvo gruodis, kažkodėl man toks liūdnas mėnuo, tai pasirinkau pilką spalvą ir pabandžiau pasižiūrėt kas prie jos dar tinka. Kadangi neišsirinkau nė vienos spalvos, tai taip ir liko visos :)

vilna bumbulas šilta kepurė




O prie kepurės prireikė ir šaliko, nes niekas netiko :))) Tai kažkurį vakarą, žiūrėdama filmą, nusimezgiau ir šiltą dvigubą kaklą.
Nors žiemos vis dar nemėgstu, bet bent jau vaikštau beveik šiltai apsirengusi [skruostai šąla :)))].


vilnone moteriska kepure

eskimo siulai

kepures ir saliko komplektas

vilnonis kaklas

Siūlai: Drops Eskimo
Sunaudota: kaklas 280 g, kepurė ...

3 komentarai:

  1. Simpatiška kepurė. O komplekte su šaliku, aplamai, super.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Aš vaikystėj kepurių kai tik ir nemėgau vien dėl to, kad jos su bumbulu budavo... :)

    AtsakytiPanaikinti