Puslapiai

2013-08-23

Vasariški prisiminimai

Paskutinės vasaros dienos man jau net šiek tiek primena rudenį. Mažiau saulės, daugiau lietaus, vėsūs vakarai ir paukščiai būriais skrendantys kitur. Bet ilgėjant vakarams, vis dažniau į rankas grįš mezginiai. Ir tai visai mane džiugina :)
Ši vasarai dedikuota skara yra labai nevasariška. Pradėjau aš ją pavasario vidury, kai už lango pūpsojo pusnys. Tada numečiau, nes kažkodėl nusprendžiau, kad nepatinka raštas, o vėliau su tokiu džiaugsmu vėl ėmiausi megzt ir pabaigiau pačioj birželio pabaigoj, kai saulė kepino tikrai gan smarkiai. 
Tokiu oru megzti iš Farerų salų vilnos tikrai nelengva, nes mezginys yra itin šildantis :) Bet nepaisant to, aš vėl iš naujo įsimylėjau šiuos siūlus. Net nežinau ką jie tokio turi, atrodo spalvota vilna, šiek tiek kandanti, tarsi nieko ypatingo, bet megzti iš jos man labai malonu... Ypač jausti siūlo šiugždesį tarp pirštų, šilumą delnuose ir tokį malonų spalvų perėjimą...
Pavasarį gimė mintis Kornelijai padovanot gimtadieniui skarą. Kai pagalvojau kokia jai tiktų, kažkodėl iš karto pagalvojau apie šį modelį ir šiuos siūlus. Nežinau kodėl, bet mintyse man Kornelija labai gražiai atrodė su tokiom vasariškom ryškiom spalvom ir mažais rasos lašeliais ant kraštų...












Siūlai: Sirri Sirritogv colour
Sunaudota: lygiai 200 g bet 1,5 metro :)
Modelis: Dew Drops Shawl


4 komentarai:

  1. fantastiška skara, ir dydis labai geras, ir spalvos tokios gražios, ir raštas gražus, ir tuoj darganos, kaip faina bus ... oi oi reikia ir man didelės skaros :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Ačiū :) man ir pačiai reiktų didelės skaros, tik neišsirenku kokios noriu :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. O gal butu galima aprasyma gauti? Labai grazi skara. Kaip vadinasi siulai?Kiek ju reikia?
    Daiva

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Siūlai: Sirri Sirritogv colour, sunaudojau 200 g.
      Aprašymas yra nemokamas ravelry.com, bet galiu atsiųst ir paštu, jei parašysit kokiu

      Panaikinti