Puslapiai

2014-02-26

Gražiausia spalva - pilka

Kitokios išvados padaryti ir negaliu :) 
Už lango turbūt ketvirtas mėnuo pilka (na taip taip, buvo dešimt dienų ir sniego, bet jau pamiršau :) ), žmonės pilkoki (nors šiandien mačiau vieną spalvingą Noro kepuraitę gatvėje, tai labai išsiskyrė iš minios), o ir mintys neretai būna pilkos... 
Aš čia nekalbu apie tas drąsias mezgėjas, dizaineres ar šiaip įdomias asmenybes, kurios nebijo eksperimentuoti spalvomis, bet didžioji dauguma praeivių tikrai yra įsimylėjusi pilką spalvą (o gal tiesiog aš tokius žmones sutinku :) ). 
Turbūt ir aš pasidaviau šiam bandos jausmui, kai nusprendžiau, kad reikia ir man pilkos kepurės ir pilko kaklo. 
Kadangi tai niekada nebuvo mano mėgiamiausia spalva, tai prie jos nutariau pratintis pamažu. Savo siūlų lagamine susiradau tokį nevienalytį kamuolį (kažkuo panašus į tvidą) ir greitai greitai atsirado šis komplektukas. 
Aišku, jį reikėjo nufotografuoti, o ko kito prašysiu, jei ne sesės su juo papozuot. Befotografuojant, ji nusprendė, kad man pilka spalva nelabai tinka, o jai ji ir tinka, ir patinka, todėl tiek kepurė, tiek kaklas taip ir liko pas ją... :) 
Dabar galėsiu sau naujos spalvos ieškot. Manau, mąstysiu ne apie pilką, nes visi ryškesni daiktai sesei nepatinka :)










Siūlai: jau be etiketės, tik prisimenu, kad 95 % vilna + 5 % viskozė
Sunaudota: kaklui 200 g., kepurė 80 g.
Kaklo modelis
Kepurės modelis

8 komentarai:

  1. Labai teisingai sumanyta megzti tai, kas kitiems netinka :) Tuomet daugiau šansų, kad liks kas nors tau. Šis komplektas buvo (atsiprašau, yra, jis gi niekur nedingo, tik šeimininkę pakeitė) labai gražus.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Labai dailus komplektas :) o mano mylimiausia spalva - raudona! ir kuo ryskesne, tuo geriau :)) turejau pilka kepure, isigijau raudona palta, teko pilkai kepurei "padovanot" ryyyskiai raudona kaspinuka :))

    AtsakytiPanaikinti
  3. ačiū merginos :)
    gal ir man reikės nusičiupt kokią raudoną, ar ryškiai žalią... :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. man pilka - taip gražu, nežmoniškai :)) jaučiu, viena gražiausių man spalvų, ypač kai kurie (daugybė) atspalvių.
    vis svajoju, kaip užaugusi rengsiuosi gražiais pilkais rūbais :))

    man atrodo tas žmonių pilkumas gatvėje net ne su spalvomis susijęs, o su kažkokia apatija ar kažkokiu vidiniu susispaudimu, ar dar kuo. Nes kartais gali pamatyti visą juodai ar pilkai apsirengusį žmogų, bet jis vis tiek atrodo spalvotas :)

    o lauke (gamtoje), tarp kitko, net tokiu laiku spalvų labai daug, tik imk pastebėti

    AtsakytiPanaikinti
  5. p.s. tavo sesė - labai gera pozuotoja :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. na, dėl žmonių, tai tavo tiesa. tikrai, kai kurie ir juodai apsirengę atrodo spalvingi :) bet mažuma tokių, arba aš gal tiesiog tokių mažai sutinku :)
      dėl gamtos, galbūt... pastaruoju metu kažkodėl mažai būnu gamtoj. dėl to nepamatau ne tik laumių karolių, bet ir spalvų :) reikės savaitgalį bandyt ištaisyt šią klaidą.
      ir ačiū už komplimėntus sesei, būtinai jai perduosiu :)

      Panaikinti