Puslapiai

2015-01-21

Kojoms

Toks rūbas (daiktas?) kaip blauzdinės mano spintoje iki šiol negyveno. Kodėl? Nes turbūt kaip ir dauguma moteriškaičių galvoju, kad jos kojoms grožio neprideda, dar tingėjau jas megzt, nes nemaniau, kad labai reikalingos, o ir niekaip nesumąstydavau, koks gi modelis galėtų tikti man. Gal raštuotos, gal vienspalvės, gal storos, o gal iš plonyčio siūliuko megztos...
Taip besvarstant jau kokios dvi žiemos praėjo.
Gal būčiau jų nemezgusi ir dar dvi žiemas, bet mano namuose atsirado žieminiai batai be aulų. Gal ir nelabai praktiška, bet taip jau nutiko, kad jie apsigyveno pas mane, as juos ėmiau nešioti ir... mintyse burnoti, kad blauzdoms labai šalta ir reikia kažkaip spręst šią problemą.
Sprendimai galėjo būti trys:
- nenešioti batų;
- nešioti ilgas kojines;

- nešioti blauzdines.
Pirmas ir antras variantai atkrito, nes batai patogūs, kojinės į juos nelabai telpa, tad greituoju būdu mezgiau blauzdines. 
Labai greitai išsirinkau siūlus ir modelį (kai šaltas vėjas pučia, nebėr laiko per daug svarstyt). 
Jau seniai turėjau nusipirkusi Fabel švelnių spalvų kamuoliuką, tik niekur jų nepritaikydavau. Dar pridėjau švelnųjį baby merino siūlą, ir per du vakarus darbas buvo baigtas. Šviesiai pilkas merinas dar labiau pašviesino Fabelio perėjimus. Gavosi lyg kokiu teptuku nutepti potepiai.

Nors grožio gal ir nedaug iš tų blauzdinių, bet daiktas vertas pagyrimų. Nes tikrai kojoms DAUG šilčiau :)






Siūlai: Drops Fabel ir Drops baby merino
Modelis: Slouchy Ankle Warmers

6 komentarai: