Puslapiai

2012-03-21

Pavasarinis apdovanojimas

Ar prisimenate tą posakį "perduok kitam, tik ne man"? Arba tuos keistus laiškus su fantastiškomis istorijomis, kurias reikėdavo perrašyti 10 kartų ir išsiųsti 10-iai žmonių, nes kitaip tave ištiks nelaimė? :) Dabar dalinamas stilingiausio blogo apdovanojimas man kažkuo vėl priminė vaikystę ir tuos žaidimus. Neįsižeiskite tie, kas laikote šį apdovanojimą rimtu. Man tai labiau smagi atrakcija, nei rimtas įvertinimas, gal dėmesys tavo "rašliavoms" ir įrodymas, kad gyvas žmogus (t.y. skaitantis ir mąstantis) apsilanko tavo dienoraštyje. 
Kadangi dienoraštį rašau ne taip seniai, tai tikrai net nebuvau pagalvojus, kad "tokia šventė įžengs ir į mano kiemą". O ji atėjo visiškai netikėtai ir nelauktai. Prieš kokią savaitę turbūt. Vieną vakarą, po darbo dienos tikrinau naujienas, žiūrinėjau naujus kitų dienoraščių įrašus, kažką kramsnojau užsigerdama arbata ir vos nepaspringau, kai skaitydama šį įrašą radau sakinį: "Tinklaraščiai, kuriems skiriu „Stylish blogger award“: nai nai nai, pim pirim ir...
Voolyvooly – už smagias antraštes ir dažnus įrašus, nes žinoti ką parašyti yra stilinga."


Na, žinokit tikrai likau priblokšta ir pasimetus, ir nustebinta. Va kaip būna, rimtai nevertinau, o gavau ir vos nepaspringau. Ir buvo taip smagu, taip smagu, turbūt kaip vaikystėj gaunant kokia dovaną, kai nesitiki. Po to pagalvojau, kad taip būna, kai gauni nematerialius dalykus ir kuomet nesitiki. Tad šis pirmas internetinis  apdovanojimas tikrai labai mielas ir smagus.
Kadangi nelabai žinojau taisyklių, tai pasiieškojau internete ir štai ką radau: 
"Kaip visada blogų pasaulyje, kiekvienas apdovanojimas nebūna be kažkokio įsipareigojimo. Taigi kiekvienas blogeris gavęs šį apdovanojimą turi:

1. Padėkoti apdovanojimą suteikusiam asmeniui su aktyvia nuoroda į jo blogą.

2. Pasidalinti 7 tiesomis apie save.

3. Apdovanoti 15 neseniai atrastų blogų.

4. Asmeniškai pranešti apdovanotiesiems apie jiems suteiktą garbę."


Taigi mažiau kalbų, daugiau darbų :) Labai ačiū už šį apdovanojimą Vilijai iš Rinkodaros rankdarbiams, kuri mane ne tik labai nustebino, bet aišku ir pradžiugino. Nors pati nemažai mokiausi apie rinkodarą, tenka dalį priemonių panaudoti darbe, bet labai smagu, kad yra žmogus, kuris visa tai "pritaiko" būtent rankdarbiams ir aišku, pasiūlo nemažai gerų idėjų. Taip mes galim mažiau galvot ir daugiau kurt: kas megzt, kas siuvinėt, kas paišyt :)

Nežinau, kas yra tiesa, todėl negaliu surašyti 7 tiesų, gal surašysiu tiesiog 7 dalykus apie save:
- labai mėgstu išsiplėsti, ką turbūt jau pastebėjot :) Tai būdinga tiek kalbant, tiek rašant. Nemoku trumpai ir aiškiai. Kartais taip erzinu aplinkinius :) 
- nemėgstu anksti išeiti iš namų, ypač į darbą. Mano gyvenimas susiklostė taip, kad dažniausiai į darbą einu bent jau 11 val, ar net vėliau. Todėl tais retais atvejais, kai tenka būti kur nors 8 ryto, galvoju, kad išprotėsiu [džiugu, kad iki šiol tai dar neįvyko :) ].
- būnu siaubingai pikta, kai nepavalgau. Išalkusios manęs neerzinkit :) O jei matot, kad pikta neaišku dėl ko, reik būtinai suveikti maisto ir apsiraminu. Išbandyta ir veikia.
- mėgstu planuoti, svajoti, ieškoti, bet... 95 proc. lieka tik mintyse. Net į sąsiuvinį tingiu surašyt. Taip dauguma mano gerų [ir nelabai] minčių lieka neįgyvendintos, daugybė dalykų nepadaryta, šimtai pirštinių ir šalikų nenumegztų :) Dėl to kartais noriu dar 2 rankų: dviem naršyčiau internete, arba pasirėmusi mąstyčiau, o kitom dviem daryčiau kažką :) Svaigstu vėl :)
- norėčiau laisvalaikiu padirbėt siūlų parduotuvėj :) Bent kokį mėnesį :) Manau būtų smagu, galėčiau čiupinėti siūlus, grožėtis jų spalvomis ir svajoti, ką iš jų megzčiau... Tai padėtų nedidinti siūlų atsargų namuose. Nes dabar siūlų perku ir svajoju daugiau, nei padarau. 
- esu užmarštukė ir išsiblaškėlė. Neilgai prisimenu perskaitytas knygas, pamatytus filmus, sužinotas naujienas... Mano atmintis matyt yra ribota ir kai prisikaupia pilna, ima ir ištrina kokią nors seną informaciją. Jei būtų galimybė, būtinai pasididinčiau savo atminti kokiu terabaitu, nes noriu daug žinot :)
- turiu unikalų sugebėjimą: pasiklysti savo rajone, sudaužyti taurę, nes kažkokiu būdu nepataikau į lentyną, atsitrenkti į stalą, nors puikiai jį matau, nugriūti, kai tai atrodo neįmanoma ir t .t., todėl mėlynių ant mano kūno visuomet yra ir labai netikėtose vietose.

O apdovanojimą norėčiau perduoti šiems tinklaraščiams:
Mezgu kaimą - už drąsą išbandyti naujus dalykus tiek mezgime, tiek gyvenime.
Žiupsneliui druskos - už smagius pasakojimus, kuriuos galima skaityt gaminant
Kai vaikai užmiega - už jausmingas ir lyriškas įžangas mezginių aprašymuose
Ant palangės - už burbuliukus ir spalvas atvirukuose, užrašinėse ir kituose daiktuose, telpančiuose ant palangės
Juicyknits - už "vitaminiškų" spalvų naudojimą mezginiuose
Sezoninei virtuvei - už netikėtų produktų panaudojimą įprastuose valgiuose (pvz. burokėliai pyrage)
Veikinėjimams - už įvairius, smagius ir gražius veikinėjimus
Life is beautiful - už trumpus ir aiškius įrašus



Nenusibodo skaityt? Čia ilgiausias mano dienoraščio įrašas :)

2 komentarai:

  1. :) vėl smagus įrašas, kuriame sužinojau ir apie kitus rankdarbių tinklaraščius!

    Taip pat dėkoju už gerus žodžius.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Aš vėl parašiau komentarą ir vėl jo nėra, ir kaip aš čia sugebu :))) Rašiau, kad visai nenuobodu skaityti, galėčiau tai daryt ir daryt :))) Labai ačiū!!

    AtsakytiPanaikinti