Puslapiai

2013-02-13

Pirštuotos



Aš vis dar apie šiltuosius žiemos mezginius :) Nors atrodo vakar žiemą jau išvijom, bet pirštinės turbūt dar ilgai šildys mūsų rankas, ar bent jau ramiai tupės kišenėse.
Jau seniai seniai numezgiau šitas pirštines, bet niekaip negalėjau jų parodyt, nes nebuvo nuotraukų.... Žiema labai blogas laikas nuotraukoms: ryte tamsu, vakare tamsu, o dieną visi darbe. Taip ir šių pirštinių savininkas, o savaitgaliais... jis dažniausiai tingėdavo pozuot :) Ir šios nuotraukos atsirado prievartos būdu, du mėnesius panešiojus pirštines.
Edvinas norėjo pirštuotų ir šiltų, vėjo neperpučiamų, kad galėtų važinėtis dviračiu su jomis. Na maždaug tokių tik su pirštais. 
Nors ir stengiausi, bet pavyko išpildyt ne visus pageidavimus :) 
Pirštinės tikrai labai šiltos, vis tik ne iš bet kokios, o islandiškos vilnos megztos, bet padariau klaidą pasirinkdama virbalus. Atrodė, kad bus geri, bet galutiniam rezultate, tai dviračiu važiuojant per pirštines vėjas vistiek persikošia... 
Manau reikėjo imt labai plonus virbalus ir sumegzt tankiai tankiai, bet... 
Ir dar gavosi kiek didokos... Dar mezgant man atrodė, kad bus plačios ir norėjau ardyt, bet Edvinas sako: "tu ką, ardysi? Nesąmonė, megzk toliau, gal susivelsim jas ir sumažės...". 
Paklausiau ir numezgiau per dideles. Tada bandėm jas velti. Trynė su muilu, kaišiojo į šaltą ir karštą vandenį, na žodžiu visaip kankino rankas ir pirštines, bet didelių pokyčių nesulaukėm. Kažkiek susivėlė. Raštas matosi mažiau, bet pirštinės didokos :) 
Teks galvot apie naujas, skirtas važinėti dviračiu žiemą :)












Siūlai: Létt-Lopi
Sunaudota: 80 g.

6 komentarai:

  1. Puikiausios pirštinės žiemai, kai norisi dviejų porų... tad didokos tik į naudą :)))

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. :) tau puikiausios, o matai Edvinui nelabai ir tiko :) jam reikia tik vienų...

      Panaikinti
  2. O tu pabandyk į skalbyklę su virinimo programa ką nors, kai skalbsi, įmesti, žinoma, yra tikimybė, kad gali pasidaryti per mažos.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. tai va, aš ir bijau, kad per daug susitrauks. po to bus kietos ir trumpais pirštais ;))))

      Panaikinti
  3. Tik jau ne į skalbyklę su VIRINIMO programa, aš net 40 laipsnių bijočiau - išbandyta;)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. aš jau nieko su jom nedarysiu :) tegu nešioja tokias. gal kada naujas gaus :)))

      Panaikinti