Puslapiai

2014-01-06

Nauji metai ir seni mezginiai

Nors ir planavau iki naujųjų parodyt visus savo mezginius, sudėt foto ir net kažką parašyt, deja deja iš gerų norų taip ir liko norai... Žiemos švenčių laikotarpis suryja visą laiką. 
Ir tikrai nesuprantu kur jis dingdavo, nieko daug nenuveikta, o toks nuovargis jaučiasi...
Na tikiuosi, kad sausis bus ramesnis, o aš galėsiu daugiau laiko skirti mėgstamiems dalykams.

Šiandien pristatau pirštines, kurias mezgiau dalyvaudama Daivos organizuotame swap'e kitai Daivai.
Kai nepažįsti žmogaus, o turi jam išrinkti dovaną, visuomet susiduri su abejonėmis, o kas jei nepatiks... Tada mąstai mąstai kas geriau tiktų, kas patiktų, o galutinis rezultatas turbūt būna visai kitoks. 
Taip ir man, planavau megzti kažką, kol galiausiai, po ilgų dvejonių, nusprendžiau, kad tai bus pirštines. Nusižiūrėjus buvau vienokį modelį ir kitokius siūlus, bet išgirdusi, kad Daiva mėgsta žiemą aktyviai laiką leisti miške, nusprendžiau kad reikia kažko šilto. Taip ant virbalų sugulė islandiškos vilnos siūlas, o raštas, jau vienąkart megztas, man taip patiko, kad vėl prisiprašė būti mezgamas. O dabar beliko sulaukti žiemos, kad pirštines būtų galima naudot pagal paskirtį :)





Siūlai: Big delight (46 g.) ir Lett Lopi (45 g.)
Modelis čia

2 komentarai:

  1. Labai gražios pirštinės. Tik kada tu jas spėjai ant sniego nufotografuoti? Aaa, tiesa, jo truputį buvo...
    O kad daug ko nespėjai įamžinti, tai tu ne viena tokia. Aš kartais pagalvodavau, kas geriau: ką nors padaryti ar nufotografuoti ir parodyti. Tai dažniausiai ką nors darydavau. O po to neretai paaiškėdavo, kad darbas palikęs namus, o nuotraukų nėra... Bet nieko, baigiasi šventės, vėl galėsim sugrįžti į normalią dienotvarkę, kai ir blogams laiko atsiras :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. ačiū :) nufotografavau kaip tik tą dieną, kai buvo sniego :) o po to ir ištirpo jis... kažkaip pasisekė, nes keista būtų fotografuoti pirštines ant žalios žolės :)

      Panaikinti